Bakom företaget

Carina Lindström

Kontakta mig redan idag!
070-5550575
info@cliutveckling.se

Mitt mål är att fortsätta utveckla, motivera och inspirera andra och bidra till verksamheters fortsatta utveckling. Driva förändrings- och utvecklingsarbete och att arbeta med starkt fokus på uppdrag och vägen till mål tillsammans med andra.

Profil

Jag har en stark drivkraft för utveckling. Tycker om att se saker i sitt ”stora” perspektiv och att jobba övergripande med fokus på ”helheten”. Förändrings- och utvecklingsarbete är viktigt, spännande och roligt. Ser eventuella problem som utvecklingsmöjligheter och tror att ”allt man vill kan man”.

 

Intresserad av mänskliga relationer och kommunikation i alla former.

Allt man vill

kan man

Jag är engagerad, tydlig och lösningsinriktad och har ett stort intresse för kommunikation och utveckling. Att se andra människor växa och verksamhet utvecklas är min passion. Det ska kännas personligt, enkelt och inspirerande att samarbeta med mig!

Jag samarbetar med för mig kvalitetssäkra och välkända kompetenser och erfarna härliga människor – när så önskas och behövs.

Erfarenheter

Lång erfarenhet av operativt och strategiskt ledarskap inom myndighet, främst som chef över chefer i stora ledningsgrupper.

Uppdragsledare och resurs för stora myndighetsövergripande utvecklingsprojekt bla inom digitalisering av verksamhet, ständiga förbättringar och förändringsledning.

Verkat som statlig mentor för högre chefer i många år.

Arbetat med och coachat unga, vuxna, nya företagare och etablerade arbetsgivare under processer mot nya jobb, studier, uppstarter av verksamhet och kompetensförsörjning.

Ledarskap, förändringsledning, utvecklingsarbete, coachning och kommunikation sammanfattar mitt yrkesliv och även min passion.

Min största och viktigaste erfarenheter är alla lärdomar livet gett och ger varje dag, som fyrbarnsmamma för barn och unga vuxna, som mormor, fru och medmänniska och i alla mina andra privata roller.